Lue keskustelun säännöt.
millä rasvalla rasvaat paistinpannun pesun jälkeen?
10.05.2015 |
Itse käytän rypsiöljyä. Onkohan se paras vai joku muu?
Kommentit (5)
Valurautapannu on ainoa joka oikeasti tarttee rasvaa. Ei ole juuri väliä millä rasvalla. Varsinainen rasvaåoltto tehdään silavalla.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En rasvaa. Pyrin pitämään sitä niin, että pannu on koko ajan niin rasvainen, että pestessä ruoka irtoaa siitä tosi helposti eikä tarvitse hangata rasvaa pois. Mulla on sellainen kokemus, että jos pannuun lisää rasvaa, se härskiintyy.
Mulla on myös pinnoitettu valurautawokki, sitä ei tarvitse rasvata ja sillä teen yleensä esim. kastikkeet, paistinpannulla lähinnä paistan.
Oliiviöljyllä