Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

millä rasvalla rasvaat paistinpannun pesun jälkeen?

Vierailija
10.05.2015 |

Itse käytän rypsiöljyä. Onkohan se paras vai joku muu?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliiviöljyllä

Vierailija
2/5 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautapannu on ainoa joka oikeasti tarttee rasvaa. Ei ole juuri väliä millä rasvalla. Varsinainen rasvaåoltto tehdään silavalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lancome on hyvä

Vierailija
4/5 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nivea

Vierailija
5/5 |
10.05.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En rasvaa. Pyrin pitämään sitä niin, että pannu on koko ajan niin rasvainen, että pestessä ruoka irtoaa siitä tosi helposti eikä tarvitse hangata rasvaa pois. Mulla on sellainen kokemus, että jos pannuun lisää rasvaa, se härskiintyy.

 

Mulla on myös pinnoitettu valurautawokki, sitä ei tarvitse rasvata ja sillä teen yleensä esim. kastikkeet, paistinpannulla lähinnä paistan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme viisi yhdeksän