Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Punaviini pakkasessa?

Vierailija
07.03.2015 |

Yhdessä ruokaohjelmassa, jota satuin surffaillessani katsomaan, kokki laittoi punaviiniä ruokaan. Hän kertoi pakastavansa aina kaikki viininjämät ruuanlaittoa varten. Minullakin olisi nyt tuolla pullon pohjalla pari desiä eilistä punkkua, jota ei tee mieli enää juoda. Jos sen nyt laittaisi pakkaseen, kuinka kauan se siellä säilyisi niin, että sitä voisi hyödyntää ruuanlaitossa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
07.03.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nigellan nettisivuilla mainitsivat, että viinin pitäisi säilyä pakastettuna noin kolme kuukautta. Kannattaa myös säilöä ylijäämäviini pienissä erissä (minigrippusseissa tms.), sillä kerran sulatettua ei voi enää pakastaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla