Italianpataan tonnikalaa?
Moi!
Podemme flunssaa ja jotain lounasta pitäisi nopeasti ja vaivattomasti keksiä 4v:lle. Kaapissa on valmis pussi italianpataa ja purkkitonnikalaa. Tuleeko aivan järkyttävä makuyhdistelmä? Vai onko "parempaa" jos kypsentää padan pelkiltään, lisäämättä sinne mitään? Mikään makuelämyshän tuo sapuska ei joka tapauksessa tule olemaan...
Kommentit (5)
taidan tehdä niin, että lisään sekä vihanneksia että tonnikalaa. Tuo suolahuomio oli hyvä, pussiruoka taitaa olla todella voimakkaasti suolattua... Jospa ne vihannekset imisivät osan suolasta itseensä?
- ap
Joo hyvä idea, vihanneksia ja tonnikalaa. Ei ne vihannekset mitään "ime", mutta kun ne lisää ruoan kokonaismäärää lisäämättä suolan määrää niin silloinhan koknaissuolapitoisuus alenee.
Heitin pakastimesta padan sekaan herneitä ja maissia. Lisäsin ehkä yhden kokonaisen paprikan verran erivärisiä tuoreita paprikoita kuutioina sekaan, ja sitten purkillisen sitä tonnikalaa. Esteettisesti ei ollut kummoista, mutta maku oli ihan siedettävä :) Ja maha tuli helpolla täyteen. Ihan ok hätävara tuommoinenkin ruoka.
-Ap
Itse laitoin kebab suikaleita ja hyvää tuli:)
Tonnikala sinänsä toimii tomaattikastikkeen ja pastan kanssa oikein hyvin, mutta purkkikala ja pussikastike oi olla aika suolainen yhdistelmä. Ehkä sitä kuitenkin voi kokeilla.
Toinen vaihtoehto on lisätä siihen pussipastaan esim pari pussia pakastevihanneksia (ihan sekavihanneksia, ja ehkä herneita jos on) ja syödä kasvisruokana.