miten teet mustikkapiirakan?
Kommentit (8)
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 15:23"]Muropohja,
päälle mustikoita joissa vähän sokeria ja perunajauhoja,
pinnalle muru- tai kermaviiliseos
[/quote]
Dansukkerin ohjeella, tosin korvaan usein siirapin tavallisella sokerilla: http://www.dansukker.fi/fi/resepteja/mustikkapiiras.aspx
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 15:24"][quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 15:23"]Muropohja,
päälle mustikoita joissa vähän sokeria ja perunajauhoja,
pinnalle muru- tai kermaviiliseos
[/quote]
[/quote]
Sama täällä
Mamman marjapiirakan ohjeella teen, eli pohjaan 150 grammaa margariinia, desi sokeria, muna, tl leivinjauhetta ja 3 desiä vehnäjauhoja. Täytteeseen kermaviilipurkki, mustikoita 200 gramman pussi, muna, puoli desiä sokrua ja teelusikka vaniljasokeria. Uuniin kahteensataan asteeseen 40 minuutiksi ja hyvää on (: sokerin määrää voi vähentää jos tykkää vähän miedommasta.
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 15:43"]Mamman marjapiirakan ohjeella teen, eli pohjaan 150 grammaa margariinia, desi sokeria, muna, tl leivinjauhetta ja 3 desiä vehnäjauhoja. Täytteeseen kermaviilipurkki, mustikoita 200 gramman pussi, muna, puoli desiä sokrua ja teelusikka vaniljasokeria. Uuniin kahteensataan asteeseen 40 minuutiksi ja hyvää on (: sokerin määrää voi vähentää jos tykkää vähän miedommasta.
[/quote]
Paras ohje! Kaikki pullapohjaiset piirakat on ihan pahoja
[quote author="Vierailija" time="06.09.2014 klo 15:54"]Vain ylipainoiset leipovat.
[/quote]
Ahaa :D
Muropohja
päälle mustikoita joissa vähän sokeria ja perunajauhoja
pinnalle muru- tai kermaviiliseos