Gallup: Parsakaali vai kukkakaali?
Kumpi miellyttää enemmän, molemmat ihan sikahyviä, mutta nyt tars valita:). En tarkoita tankoparsaa.
Kommentit (27)
Tekisi mieli sanoa, että molemmat (parsakaali höyrytettynä ja kukkakaali raakana salaatissa), mutta kun täytyy valita, valitsen sen parsakaalin.
Öö... vaikea valinta kyllä. Ja raakanakaan en ole syönyt joten ei sillä perusteella voi tehdä valintaa... No varmaan sitten parsakaali.
Kiva kun lapsetkin tykkäävät molemmista.
Kukkakaali! Sitä on kiva rouskutella, varsinkin keitettyjen munien kanssa. Turha miinustaa, ennen kuin olette itse kokeilleet.
Molemmat tosi hyviä, mutta valitsen parsakaalin sen terveysvaikutusten vuoksi. Pitäisi ehkäistä dementiaan sairastumista.
Molemmat hyviä, mutta kukkakaali on mun suosikki, varsinkin raakana
Tänään juuri tein lounaaksi kukkakaalisosekeittoa. Samettisen pehmeää ja hyvin maustettua, joten ehdottomasti kukkis.
Raaka kukkakaali maapähkinävoihin dipattuna. Ei ole sen parempaa.
Parsakaali ohueksi viipaloituna, kyytiin hyvää oliiviöljyä ja valkosipulia, suola ja pippuri, pannulla nopeesti. Ihan parasta. Saakohan sanoa, että kukkakaali toimii perunasalaatissa (oliiiviöljypohjainen).
[quote author="Vierailija" time="12.07.2014 klo 16:38"]Kumpi miellyttää enemmän, molemmat ihan sikahyviä, mutta nyt tars valita:). En tarkoita tankoparsaa.
[/quote]
et tiettu tarkoita kerran parsakaalista puhuit.
Parsakaalin puoleen taidan minäkin kallistua juuri suurempien terveysvaikutusten takia, vaikka molemmat ovat hyviä.
[quote author="Vierailija" time="12.07.2014 klo 17:15"]
[quote author="Vierailija" time="12.07.2014 klo 16:38"]Kumpi miellyttää enemmän, molemmat ihan sikahyviä, mutta nyt tars valita:). En tarkoita tankoparsaa.
[/quote]
et tiettu tarkoita kerran parsakaalista puhuit.
[/quote]
Häh?
Raakana kukkakaali, keitettynä parsakaali.
[quote author="Vierailija" time="12.07.2014 klo 17:12"]
Parsakaali ohueksi viipaloituna, kyytiin hyvää oliiviöljyä ja valkosipulia, suola ja pippuri, pannulla nopeesti. Ihan parasta. Saakohan sanoa, että kukkakaali toimii perunasalaatissa (oliiiviöljypohjainen).
[/quote] Miten viipaloit parsakaalia? Sehan murenee pieniksi muruiksi.
Jos pakko valita, parsakaali. On tosi hyvää sekä laitettuna että raakana.
Parsakaali on keitettynä parempaa, mutta raakana kukkakaali vie ehdottomasti voiton. Ehkä vastaan silti kukkakaali just sen takia että se on minulle monipuolisempi kun maistuu hyvältä sekä raakana että kypsänä. (Kukkakaali keitettynä on kuitenkin parempaa kuin parsakaali raakana, eli siitä enemmän pisteitä :D)
Parsakaali vie voiton. Toki raaka kukkakaali on hyvää.
Parsakaali, siinä on runsaasti C-vitamiinia ja A-vitamiiniakin melko paljon.
Parsakaali kevyesti höyrytettynä, nam!