Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

miten rahka jälkiruuasta hyvää?

Vierailija
29.11.2013 |

laitan kermavaahtoon rahkaa ja sokeria ja mansikkaa. miksi en siedä rahkan makua,vaan mun on syötävä kermavaahto mansikoiden kans eikä lusikallistakaan rahkaa.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta mietoa maitorahkaa, ainakin Pirkalla on. Ja sokeria tarvii laittaa paljon, koska rahka on hapanta. Ja muussaa ne mansikat.

Vierailija
2/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

sama määrä rahkaa ja kermaa ja marjaa (kerma vaahdotettuna)

 

- laitan kerman yleiskoneeseen ja kun on vaahtoa lisään rahkan, vaniljasokeria, makuaineen (vadelma/mansikka/mustikka yleensä jotain näistä käytän ) ja sokeria

 

Kaikille on kelvannut. Samettisen pehmeää ja ei maistu liikaa rahkalle. Kokeile.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

On myös valmista kermarahkaa, oletko kokeillut sitä? Itse laitan sitruunamehua ja sokeria, kermaa ei ollenkaan. Ja kun muusaat vaikka banaania tai juurikin mansikkaa joukkoon, niin happamuus peittyy kyllä.

Vierailija
4/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maustamiseen voit kokeilla esim.

-vaahterasiirappia

-ruusuvettä

-appelsiininkukkavettä

-vaniljansiemeniä (tangosta)

 

sitten lisäksi marjoja, hedelmiä,  murrennettuja karkkeja, pähkinöitä jne.

Vierailija
5/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi pitää rahkaa vääntää, jos ei sitä siedä ilman että peittää sen maun mitä mielikuvituksellisimmilla lisukkeilla, hei haloo!

Vierailija
6/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ten rahkan vaahdotettuun flora vanillaan. Nam!  

siis lisäksi rahkaa ( yleensä pari pientä purkkia) marjoja ja sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei rahka yllä olevista vinkeistä huolimatta vain putoa, niin kokeilepa turkkilaista jugurttia rahkan sijaan. Ei ole ihan niin tiukan hapanta kuin rahka.

Vierailija
8/15 |
29.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten rahkasta hyvää, vai miten jälkiruuasta hyvää? Ap, opettele kirjoittamaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tai sitten voi vaan hyväksyä sen faktan, ettei tykkää rahkasta ja jättää sen väliin.

Vierailija
10/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytätkö kermarahkaa vai jotain puisevaa rasvatonta maitorahkaa? Jos jälkimmäistä, en yhtään ihmettele, ettei maistu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mansikka ei sovi rahkaan. Kokeile puolukkaa tai mustikkaa.

Vierailija
12/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse rakastan rahkaa, joten en osaa sinua auttaa. Jos vaikka vaahdottaisin vaniljakastikkeen ja söisit sitä mansikoiden kanssa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Etkö sinä sekoita niitä?

Tee tässä järjestyksessä: ensin lisää rahkaan sokeria, sitten mansikat ja viimeiseksi kermavaahdon sekoitat ne hyvin. Äläkä unohda maustaa vaniljalla.

Vierailija
14/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeria ei rahkaan tarvita kuin pari ruokalusikallista, inhoan äkkimakeita rahkajälkiruokia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
30.11.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahka on hyvää sellaisenaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi kaksi