Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Marenkiin jääkaappikylmiä vai huoneenlämpöisiä kananmunia?

Vierailija
05.12.2013 |

....

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
05.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämpöisiä, mutta onnistuu kylmistäkin.

Vierailija
2/3 |
05.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämpöiset vaahtoutuu paremmin/nopeammin. Muuten ei ole mitään väliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
05.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Anna munien lämmetä huoneenlämpöön ennen niiden rikkomista ja erottelua. Kylmään kohteeseen tiivistyy huoneilmasta kosteutta. Pienikin määrä kosteutta tai rasvaa voi pilata valkuaisen vaahtoutumisen.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kahdeksan kahdeksan