Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Mulla on kokonaisia ohrasuurimoita, miten mä taion niistä rieskaa?
21.11.2012 |
Piimä löytyy myös, olisko reseptiä tähän kenelläkään?
Kommentit (3)
laittamalla googleen hauksi ohrarieska.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
niistä rieskaa, sun pitää ensin keittää ne puuroksi, mikä kestää kauan. Tai sitten jauhaa ne jauhoksi.
Rikotuista ohrista saa rieskan, kun niitä liottaa piimässä monta tuntia, mutta kokonaiset taitavat olla liian kova pala.
Alue: Aihe vapaa
niistä rieskaa, sun pitää ensin keittää ne puuroksi, mikä kestää kauan. Tai sitten jauhaa ne jauhoksi.