Rahka + ananas törkeän pahaa ja äklöä
Hyi saaatana tätäkö pitäis nyt spårttisena nykästä joka ilta ja aamu naamariin. Ihan jäätävän pahaa ja koostumus oksettava. Haluan nyt vaan onnitella niitä, jotka on tätä onnistunu ahtamaan kitaansa ja jotka tästä jopa pitää. Huh.
Kommentit (8)
käytän kyllä ananaspaloja, en murskaa. Ja jääkaapissa säilytän ananakset et on varppina kylmiä.
Ja esim. Valion pehmeää rahkaa, Ehrmannia, Pirkka pehmeää rahkaa, rainbow pehmeää rahkaa.. jos olet ottanut tavallista leivontarahkaa, niin ei välttämättä oikein toimi.
Ja voi siihen rahkaan laittaa muutakin, kuin ananasta, ananas on aika sokerista kuitenkin. Esim. mehukeittoa, marjoja... makeuta stevialla. Tai teet niistä rahkasta ja marjoista smoothieta blenderillä tai sauvasekoittimella.
vain Valion pehmeästä rahkasta ja sen kanssa joko banaania tai mehukeittoa.
Liittyykö tuollainen itsekidutusdieetti johonkin uskonlahkoon vai mihin?
Minkä ihmeen takia pitää sekoittaa ananas rahkaan? Se nimittäin tekee maidolle ja myös rahkalle ja kermalle jotain kummallista, eli maku on kamala. Ananakset voi syödä erikseen ja rahkan sitten erikseen, jos jostain mystisestä syytä on molempia syötävä.
Ja kannattaa kokeilla kaikkia seitsemää eri sortin rahkaa, mitä nyt pienemmänkin kylän kaupoista löytyy.
On monta muutakin vaihtoehtoa ja sitäpaitsi rahkojakin on monta eri makua. Rahkaan kyllä ajan kanssa tottuu kun löytyy oikea maku yhdistelmä!