Lue keskustelun säännöt.
teenkö vauvan soseen oikein?
25.01.2012 |
kuorin kasvikset, keitän omissa kattiloissa (bataatti, porkkana, peruna erikseen), soseutan ja lisää keitin vettä ttä on sopivan löysää. laitan jääpalamuotteihin ja pakkaseen. siitä sitten otan yhdet kuutiot kun tarvitsee, helppo tehdä eri yhdistelmiä.
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mikä siinä hommassa nyt voisi mennä pieleen
kasvikset voi hyvin keittää samassa kattilassakin, myös vaikka soseuttaisi ne erikseen. Vettäkään ei tarvitse keittää erikseen lisää jos ottaa keitinveden talteen ennen soseutusta ja notkistaa soseen sillä. Mutta muutenhan tuossa ei kamalasti pieleen voi mennä...
MITÄ siinä voisi tehdä väärin?? Ja miksi ihmeessä nuo pitäisi keittää eri kattiloissa? En ymmärrä en...
mut miksi ne pitää keittää eri kattiloissa?? vai teetkö niistä sitten eri sekoituksia??