Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka kauan pidät broilerinkoipia uunissa?

Vierailija
19.10.2011 |

Ja missä asteessa??



Ostin kaupasta kolmen koiven paketin ja olivat tosi isoja. Paketissa sanottiin että tunti 175 asteessa. Jäin vaan miettimään että itse pidän melkein pari tuntia yleensä, joten voiko tulla tunnissa kypsää??

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsyy kiertoilmauunissa tunteroisessa mureiksi ja tavallisessa menee kauemmin. Luu pitääö mun mielestä irrota lihasta, jotta on hyvää.

Vierailija
2/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitkään loivahkossa lämpötilassa. Ja varsinkin jos alla on juures- tai vihannespeti, niin maut sopeutuu toisiinsa ihanasti.

Kypsää tulee varmaan tunnissa, mutta maukkaampaa tulee esim puolessatoista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä paistan pari tuntia vähän alle 200 asteessa.



Ehkä niistä on tunnissa jo pöpöt kuolleet, mutta kumikanaa joutuu syömään.



Ehdottomasti kannattaa paistaa niin kauan että liha irtoaa luista. Tulee hyvää, slurps! :P

Vierailija
4/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tule jo kuivaa? Pari tuntia!!!



Itse pidän n. 200 asteessa ehkä 40 minuuttia, ja on kypsää ja mehukasta.

Vierailija
5/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä teen ohjeen mukaan ja koivet ovat kypsiä mutta meheviä sisältä ja nahka on rapsakka. Nam!

Vierailija
6/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistopussissa tai kannellisessa vuuassa eikä koskaan ole tullut kuivaa vaikka yleensä pidänkin sen melkein pari tuntia. Ensin vähän aikaa 200 asteessa ja sitten lopun aikaa 175. Joskus oon unohtanut kanat uuniiin ja oli reilusti päälle pari tuntia eikä olleet kuivia kun olivat muhineet paistopussissa.



Joskus kun on tullut otettua jo tunnin jälkeen kanat kiireessä pois, on ne mun mielestä olleet melkein raa'an oloisia. Sillä ihmettelen, miten voi olla kypsää jo tunnissa tai jopa alle.

-ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

että luista saa ravistelemalla lihat irti.



Tunnissa kypsyvät.



ps. äitini kypsentää broilereita todella kauan, pistää puu-uuniin ja hauduttelee useita tunteja

Vierailija
8/8 |
19.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö tule jo kuivaa? Pari tuntia!!!

Itse pidän n. 200 asteessa ehkä 40 minuuttia, ja on kypsää ja mehukasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän kahdeksan