Pakastin parikymmentä kotimaista kurkkua
EHECin varalle että on sitten puhtaita vihanneksia jemmassa.
Kommentit (11)
on kyllä hirveä riski, että se ehec nyt lähtee leviämään vihanneksista toisiin.
on paljon parempia kuin kurkut, kannattaa kokeilla!
olis nyt alkaa pakastaa perunatkin. Nehän viedään nykyisin venäjälle jos ei niihinkin joku ehekki iske. Saa sitten koko vuoden syödä uusia pottuja.
Mutta paljonko tarvis pakastimia, että saa niihin vuoden vihannekset? Puoli kiloa henkeä kohden per päivä...
joka päivä hakee kaupasta sen puoli kiloa herne-maissi-paprikaa ja kaataa suoraan kattilaan kaupasta tullessa, niin ei tartte pakastinta ollenkaan. Siihen pakasteen paikalle voi iskee vaikka kompostin.
Pakastaminen ei tapa ruokamyrkytysbakteereja.
kotimaisia vielä ole. Mutta ennen pitkää tulee se ehekki tarttumaan niihinkin.
kun palstalaiset aloittavat uusien perunoiden pakastamisen. Kyllä hiekkalaatikkomammojen korvat punottavat (pönöttävät) kateudesta, kun kuulevat joulukuussa joidenkin pakastaneen uusia perunoita. Vielä ei tosin kannata, kun kotimaiset ovat niin kalliita ja ruotsalaiset perunat ovat ihan homoja.
mutta onhan se eri asia keitellä ja pakastaa ne joulupöytään, kun tässä nyt pitäisi varmistaa ne koko vuodeksi, jos tuo ehekki vielä alkaa levitä vihanneksesta toiseen.
mitä teidän pakastevihanneksille kuuluu nyt ?
Lits läts vaan. Minä pakasti lisäksi foliohattuni!