Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Liivatejauhe?

Vierailija
22.12.2006 |

Kaupasta tarttui matkaan liivatejauhetta tavallisten liuskojen sijaan. Vasta kotona huomasin, että purkin kyljessä oli suunnilleen vain ohje, että " käytetään kuten liivatelevyjä" . En niitäkään ole montaa kertaa käyttänyt, joten osaan kyllä ajatella liottavani jauheen tilkkaan kuumaa vettä jne, mutta...



Kyselisinkin kokemuksia siitä paljonko jauhetta pitää vaikkapa kermavaahtoon laittaa jotta siitä saa leikattavaa hyytelöä ilman että maku muistuttaa luuliimaa? Ja kauanko hyytymiseen menee aikaa?



Kiitos jos joku osaa vastata!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
22.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoita liivatejauhe pieneen määrään vettä ja anna turvota 5 min. Kuumenna sitten kattilassa niin kauan, että neste kirkastuu, mutta älä vahingossakaan anna yhtään kiehua. Sekoita sitten hyydytettävän aineksen joukkoon. Hyytyy muutamassa tunnissa, minä olen aina pitänyt yön yli hyytymässä jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi viisi