Lue keskustelun säännöt.
Liivatejauhe?
22.12.2006 |
Kaupasta tarttui matkaan liivatejauhetta tavallisten liuskojen sijaan. Vasta kotona huomasin, että purkin kyljessä oli suunnilleen vain ohje, että " käytetään kuten liivatelevyjä" . En niitäkään ole montaa kertaa käyttänyt, joten osaan kyllä ajatella liottavani jauheen tilkkaan kuumaa vettä jne, mutta...
Kyselisinkin kokemuksia siitä paljonko jauhetta pitää vaikkapa kermavaahtoon laittaa jotta siitä saa leikattavaa hyytelöä ilman että maku muistuttaa luuliimaa? Ja kauanko hyytymiseen menee aikaa?
Kiitos jos joku osaa vastata!
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sekoita liivatejauhe pieneen määrään vettä ja anna turvota 5 min. Kuumenna sitten kattilassa niin kauan, että neste kirkastuu, mutta älä vahingossakaan anna yhtään kiehua. Sekoita sitten hyydytettävän aineksen joukkoon. Hyytyy muutamassa tunnissa, minä olen aina pitänyt yön yli hyytymässä jääkaapissa.