Miksi Mocca Masterilla keitetty kahvi maistuu ihan karsealta?
Kyse työpaikan kahvinkeittimestä :) Samaa kahvia (Juhla Mokka) itselläkin kotona, ja paljon paremman makuista perus-Philipsillä. Mitä tolle työpaikan masiinalle voisi tehdä..?
Ihan tuore kahvikin on pahaa töissä joten aina ei ole kyse seisoneisuudestakaan.
Kommentit (8)
Olisko keitin likainen?
mutten tiedä miten sen vesisaavin edes saisi puhdistettua.
apteekista ostettavalla sitruunahapolla ohjeen mukaan. ELi laskea vettä läpi, antaa vaikuttaa, huuhdella puhtaalla vedellä..
Ei koneessa vikaa ole vaan siinä että putket kalkkeutuneet!
Olen huomannut, että MoccaMasteriin kannattaa laittaa vähän vähemmän kahvinpuruja, kun muihin keittimiin. Muuten tulee helposti liian vahvaa, ts. kitkerää kahvia.
Mokkamasteriin tarvitaan paljon vähemmän puruja kuin peruskeittimeen. Mä ainakin olen huomannut, ettei monilla ole oikein käsitystä, miten puruja mitataan oikein, vaan niitä mitataan samalla lailla kuin omaan keittimeen, jolloin kahvista todella tulee karseaa, kitkerää ja liian voimakasta.
Mulle tulee saatanan huono olo moccamaster kahvista.
Tosiaan vähemmän puruja kuin muilla keittimillä, ja koko masiinan (ei vain kannu) huolellinen puhdistus niin hyvää tulee! Varsinkin noi työpaikkojen keittimet puhdistetaan usein ihan liian harvoin käyttömäärään nähden. Eli se koko putkisto pitää saada puhtaaks.
Ja kokeile itse keittää kahvit, onko eroa.
Mä en huomaa eroa moccamasterin juhlamokassa ja oman pannun juhlamokassa. Jos annostus on väärä/oikea, se on väärä/oikea molemmissa.
ja koko masiina on yliarvostettu kapistus.