Hääkakun täytteestä!
Hääkakun täyte pitäisi valita mutta onpas muuten vaikea homma! Sulholta on saatu vapaat kädet ja muutama idea itsellä olisi:
1.vadelma, punaherukka, kermavaahto/voikreemi
2.vadelma, punaherukka, mustikka, mustaherukka, kermavaahto/voikreemi
Kakussa tulee olemaan sokerimassa-kuorrute ja vaalea kakkupohja.
Onko kellään kokemusta mousse täytteisistä kakuista, onko hyviä? Ovat vähän kalliimpia niin en niitä siksi ole hirveästi miettinyt.
Antakaa vinkkejä! :) Kiitos :)
Kommentit (15)
tulee jokatapauksessa kakun eristeeksi, jos siinä on päällä sokerimassakuorrute. Älä nyt ainakaan enää väliin sitä toivo. 1. vaihtoehto kuulostaa kaikista parhaalta, tasapainottaa kivasti sokerimassan ja voikreemin (ällö) makuja.
Aijaa enpä tiennytkään tuota :O
-ap
se on hapan ja varsinkin nuorempi väestö ei välttämättä tykkää.
meillä oli myös vadelmamousse, paksu mutta raikas, sai kovasti kiitosta ja itse rakastin!! :)
pitääkin muistaa sanoa meidän pitopalvelulle ettei sitä ainakaan tule mihinkään.
se on hapan ja varsinkin nuorempi väestö ei välttämättä tykkää.
, niin en niitä aio juurikaan miettiä koska heitä on ehkä 2kpl.
Molemmat vaihtoehtosi kuulostavat mielestäni hyvältä , erityisesti vadelma punaherukka (myös vadelma mustikka voisi olla tosi kiva). Älä ainakaan liivatekakkua hanki. Sitä eivät kaikki halua syödä.
15 vielä jatkaa: musta on ihan kiva idea, että on jotain vähän kirpeämpääkin. Nuoremmankin väestön olisi syytä tottua. Meillä ainakin 1 v popsii varsin mielellään karpaloita. Nykylapset vierastavat kun tottuvat ällömakeaan mutta tykkäävät kyllä kirpeämmästäkin kun vain saavat sellaista. Kyllä niissä kakuissa sokeria piisaa ja siksi kirpeys on ihan ok juttu. En minä ainakaan lapsena ylipäätään täytekakuista välittänyt (nyt vähän liiankin kanssa) niin ei kaikkia tosiaan voi miellyttää.
Kumpikohan olisi kannattavampi kakun väliin, kermavaahtoi vai tuo voikreemi?
-ap
suosittelisin mielummin moussea tai kermahyytelöä
sehän tuo aikalailla makeutta varmaan, vadelma ja punaherukka kirpeydellään vois tasapainottaa sitä?
Se maistuu monista ihmisistä tosi ällöttävältä. Noista marjoista en osaa sanoa, kumpi yhdistelmä on parempi.
toinen täyte saattaa värjätä kakkua ikävästi ja sotkeekin enemmän
Meillä oli vadelmamoussekakku, tykkäsimme ja oli kivan näköinenkin. Voikreemi on tosiaan monista epämieluisaa.
Ei voikreemiä, se on ihan hirveää kakun välissä.
tulee jokatapauksessa kakun eristeeksi, jos siinä on päällä sokerimassakuorrute. Älä nyt ainakaan enää väliin sitä toivo. 1. vaihtoehto kuulostaa kaikista parhaalta, tasapainottaa kivasti sokerimassan ja voikreemin (ällö) makuja.