Useimmiten tuuppaan keiton sekaan ananaspaloja, tabascoa, parsa- ja kukkakaalia ja syöjän mukaan joko soijarouhetta tai jauhelihaa/suikaleita.
Ihan tomaattipyree tai tomaattimurska ja ranskankerma tekee hyvän tomaattinuudelikeiton.
Itämaisempaa vaikutetta saa kun pyöräyttää jättikatkarapuja pikaisesti kuumassa kookosmaidolla ja pyreellä maustetussa chilivalkosipuliöljyssä, maustaa limemehulla, keittää nuudeleita bambunversoilla ja vesikastanjoilla höystetyssä vedessä ja yhdistää.
Useimmiten tuuppaan keiton sekaan ananaspaloja, tabascoa, parsa- ja kukkakaalia ja syöjän mukaan joko soijarouhetta tai jauhelihaa/suikaleita.
Ihan tomaattipyree tai tomaattimurska ja ranskankerma tekee hyvän tomaattinuudelikeiton.
Itämaisempaa vaikutetta saa kun pyöräyttää jättikatkarapuja pikaisesti kuumassa kookosmaidolla ja pyreellä maustetussa chilivalkosipuliöljyssä, maustaa limemehulla, keittää nuudeleita bambunversoilla ja vesikastanjoilla höystetyssä vedessä ja yhdistää.