Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten tarjoilette nuudelikeiton?

Vierailija
11.08.2010 |

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
11.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useimmiten tuuppaan keiton sekaan ananaspaloja, tabascoa, parsa- ja kukkakaalia ja syöjän mukaan joko soijarouhetta tai jauhelihaa/suikaleita.



Ihan tomaattipyree tai tomaattimurska ja ranskankerma tekee hyvän tomaattinuudelikeiton.



Itämaisempaa vaikutetta saa kun pyöräyttää jättikatkarapuja pikaisesti kuumassa kookosmaidolla ja pyreellä maustetussa chilivalkosipuliöljyssä, maustaa limemehulla, keittää nuudeleita bambunversoilla ja vesikastanjoilla höystetyssä vedessä ja yhdistää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yksi yhdeksän