BANOFFEE LAKTOOSI-INTOLERANTIKOLLE?? Tahtoisin
tehdä banoffee-torttua, olen sitä kuolannut jossain brittiohjelmissa useampaan otteeseen. Tuota kondensoitua maitoa en vaan voi käyttää, sillä minulla on laktoosi-intoleranssi. Eli mitenköhän voisi tuosta tehdä vl-version? Oisko kellään vinkkejä? Tulisiko sellaista paksua kinuskia kaupan kinuskista jos sitä vain keittäisi kattilassa? Siis niin paksua ettei valuisi lainkaan? Ja kuinka tiukkaa se siinä banoffeessa on, eikö se kuitenkin ole sellaista pehmeää?
Kommentit (4)
kaupan kastiketta, esim. valion tetroissa myytävää?
-kiitollinen ap
kokeilisin avattua pakkausta, vaikka neljä vuorokautta, 96 tuntia, eikö sen jo luulis siinä ajassa oakseentuvan huoneenlämmössä.
eikö kellään ole kokemusta banoffeen teosta ilman tuota kondensoitua maitoa?
-ap
Jätä kinuskikastike huoneenlämpöön 124 tunniksi. Näin kastikkeesta tulee paksumpaa.