Parmesaanikala uunissa, slurps!!
Kommentit (7)
tällä kertaa käytin turskaa.
Eli turskafileet voidellulle uunivuoalle, pintaan mieleisiä mausteita, itse laitan simppelisti vain Herbamarea hieman ja sitruunaa, seuraksi tomaattiviipaleita.
Kaadat vuokaan tasaiseksi sekoittamasi seoksen ruokacremestä ja sipuli bonjourista ja lopuksi kalojen pinnalle parmesaniraastetta.
Uunissa 200 asteessa n 45min ja avot siinä on kala, kastike ja lisukettakin valmiina. Herkkua muusin tai keitinperunoiden kanssa.
Seuraksi raikasta salaattia ja rapsakkaa leipää.
Ap
jos viitsitte niin tulkaa kertomaan täällä pidittekö ruoasta?!
Ap
kiitos ap ohjeesta! Tulen kokeilemaan sitä lähitulevaisuudessa ja yritän muistaa kertoa täällä mitä tykkäsin, kuten pyysit :-)
mitä tuoksuun tulee niin on muuten taivaallinen :))
Ap
Kuulosti hyvälle!