Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Meillä on pakastimessa vielä viimevuotista lanttulaatikkoa

Vierailija
05.12.2006 |

onkohan syömäkelpoista :)

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
05.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein niin hiivatin ison satsin. Vähän harmittaa heittää suoraan roskiin :(

Vierailija
2/2 |
05.12.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teillä on kunnon pakastin niin ovat ihan kunnossa. Tein kuukausi takaperin karjalanpaistia ja sulatin pakkasesta lanttulaatikon (mulla tosin raakapakasteena, eli paistetaan kun käytetään). Voi että oli hyvää! Laatikko meni kuin kuumille kiville, ja tuntui että maistui 100 kertaa paremmalle kuin joulun aikaan.



Vinkkinä muuten että ite teen laatikot aina ihan paistoialmiiksi. Sitten mittaan mikä määrä menee vuokaan ja sen kokoisina kerta-annoksina pakastan. Aina saa tarjottua kauniissa astioissa ja on helppoa kun pakastaa sellaisina litteinä levyinä minigrip-pusseissa. Sulaa nopeasti ja sitten vaan uuniin 175 asteeseen 1-1,5 tunniksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan kuusi