Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä lihaa ensin? Missä muodossa, miten laitoit?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
09.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

eka liha kokeilu tehtiin kaupan soseella... oli yök!

seuraavaksi keitin sika-nauta jauhelihaa ja sauvasekoittimella soseeksi ja hyvin on uponnu!

tänää keitin pakkaseen kanaa! ja taas jauhelihana ku keittäminen nopeeta...



äiti ja neiti 6kk

Vierailija
2/2 |
09.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin maisteltiin seitä. Olin tekemässä kalapaistosta perheelle ja leikkasin pienen siivun vauvaa varten. Seuraavaksi kokeiltiin broileria, oatin kerrankin marinoimattomana että sain pienen palan vauvanruokaa varten.



Olen keittänyt lihat/kalat samalla kertaa perunoiden ja muiden kasvisten kanssa ja sosettanut sauvasekoittimella (perunat olen poiminut syrjään, etteivät mene liisteriksi). Jostain kirjasta luin että aluksi riittää teelusikallinen lihaa / ateria, eli aika pieniä kikkareita näin aluksi. Hyvin on maistunut, luulen että poika ei vielä oikein edes tiedä lihaa syövänsä, aika vähän se teelusikallinen on kun sosetta upoaa reilu desi / ateria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla