Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

help leipurit! Ihan käsi leipomisessa = kakku on raaka

Vierailija
17.06.2015 |

Paistoin vahingossa 175 asteessa 40 min, vaikka piti paistaa 200 asteessa. Nyt kakku on päältä "kullanruskea" niin kuin pitikin, mut sisus on raaka. Miten paistan ton loppuun vai onko toi enää pelastettavissa?

Tällä ohjeella tein: http://www.leila.se/new-york-blueberry-cheesecake/recept/bakverk/index1,23.htm?id=2698

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
17.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Folio päälle ja uuniin niin kauan kun kypsä. Jäähtyessään hyytyy vielä, no panic.

Vierailija
2/2 |
17.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaunis
-Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän viisi