Lue keskustelun säännöt.
Mansikkakermakakku, johon laittaisi daim-rakeita?
24.06.2015 |
Väliin siis mansikanviipaleita, kermavaahtoa ja daim-rakeita, voisiko toimia? Millä tulisi paras kostutus?
Kommentit (6)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
[quote author="Vierailija" time="24.06.2015 klo 15:13"]Väliin siis mansikanviipaleita, kermavaahtoa ja daim-rakeita, voisiko toimia? Millä tulisi paras kostutus?
[/quote]Ehkä laittaisin päälle daim rakeita. Kostuta jollain mehulla tai maidolla. Mutta älä liikaa. Liian kostea kakku ällöä.
Varmasti toimisi, kostuttaisin vaniljamaidolla. Aitoa vaniljasokeria (ei vanilliinisokeria) maidon joukkoon.
Ei mene mössöksi kakun seassa, voit hyvin laittaa :)
Mascaponea kermavaahdon sekaan ja kostutukseen bailysta. Nam.
sitten ei mitään hilloja eikä varsinkaan banaania
En välttämättä laittaisi niitä sinne väliin kun kostuvat ja menevät höttäsiksi. Laittaisin ehkä koristeluun, siitäkin saa reilusti makua jos niitä on paljon? Tai vastaavasti daim-mousse kakun väliin?