Tomaattikastike lihapullille?
Reseptit jakoon, millainen on paras tomaattikastike lihapullille ja spagetille?
Kommentit (5)
Käytä hyvää tomaattimurskaa, kuten Muttia. Edellinen ohje vallan passeli, sipulin lisäksi voi kuullottaa pieniä porkkana- ja varsisellerikuutioita mutta ei ole pakko. Myös tomaattipyrettä kannattaa freesata alkuvaiheessa. Kannatan hauduttamista vähintään tunnin, koska maku tiivistyy ja syvenee siinä ajassa huomattavasti.
itse tykkään laittaa valkoviinietikan sijasta balsamicoa. tomaattikastikkeeseen voi lisätä vähän sokeria, varsinkin jos ei jaksa hauduttaa sitä puolta tuntia.
Niin ja siihen kastikkeeseen pitää laittaa vähän sokeria. - ohis
Muuten samaa mieltä muiden kanssa, etenkin ekan vastaajan :)
tomaattimurskaa, sipulia, valkosipulia, mustapippuria, tabascoa ja reilusti sokeria. kuullota ja keitä pitkään.
Ensinnäkin: lihapullat ja spagetti on kehno yhdistelmä, jossa menee kaksi hyvää ainetta hukkaan. Mikä sopii rakastuneille piirroselokuvan koirille, ei sovi herkutteleville ihmisille.
Ja se kastike: kuullota sipulia ja valkosipulia oliiviöljyssä, lisää tölkki tomaattimurskaa ja hiukan suolaa, hauduta vähintään puoli tuntia. Sitten lisäät mieleisiäsi yrttejä ja varovasti mustaa pippuria. Valkoviinitilkka parantaa asiaa. Vielä 10 minuutin haudutus, niin kastike on valmis kaikessa yksinkertaisuudessaan.