hirveä kasa avokadoja
Iso kasa avokadoja pöydällä, mitä niistä valmistais? Mitä herkkuja te niistä tekisitte? :)
Kommentit (25)
Mä käytän salaatteihin, smoothieihin, ruoan lisukkeena, voileipien päällä.. melkein missä vaan.
Tuo mulle yksi, en ole koskaan maistanut.
Nojoo hyvä vinkki, ruisleivän päällä vois kokeilla. :)
3. Ehdotti hyviä vaihtoehtoja. Mulle taas kävi niin että ostin pussillisen avokadoja (kypsiä) ja ne mokomat on ihan tummia sisältä! :(
Sellaisenaan lusikoituna, salaattiin tai ruisleivän päällä.
5 tule tänne maistelemaan, aivan varmasti riittää sinullekin.
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 23:02"]
3. Ehdotti hyviä vaihtoehtoja. Mulle taas kävi niin että ostin pussillisen avokadoja (kypsiä) ja ne mokomat on ihan tummia sisältä! :(
[/quote]
Munkin pussistani oli pari mennyt jo ylikypsäksi.
Söin nyt sellaisenaan yhden. Laitoin sitruunapippuria hieman päälle, oli herkullista.
Avokado on parasta oliiviöljyn, etikan, suolan ja pippurin kanssa.
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 23:06"]
Avokado on parasta oliiviöljyn, etikan, suolan ja pippurin kanssa.
[/quote]
Mä taas laitan chilisuolaa tai Srirachaa. :)
Jos niitä on liian iso kasa, pakastaisin osan vaikka puolikkaina ja käyttäisin sitten pakastimesta vaikka smoothieisiin tai mihin tahansa missä vetisempi koostumus ei haittaa.
Avokadomunakas on hyvää, jos sinulla on myös kevätsipulia ja kylmäsavulohta.
Tiedänkin mitä teen huomenna tyttöjen iltaan. Kiitos ap. kun annoit idean.
Poltat ne ja hautaat tuhkat maahan.
Avokado on kirottu hedelmä, ensin avokadopasta ja mikä oli lopputulos? Sitten avokadomunakas ja mikä oli lopputulos?
Heitä ne menemään ja käy kämppä läpi suitsukkeilla, äläkä IKINÄ IKINÄ kerro miehellesi että teillä oli avokadoja!
Suklainen avokadomousse on namia teen avokadoaikaan melkein joka viikonloppu sellaista. Se on koko perheen herkkua. Eilen viimeks herkuteltiin.
Yleensä syön kyllä ihan sellaisenaan, lastuina, soseena jne näkkärin tai hapankorpun päällä. Sit päälle sitrusmehua, chililastuja tai kastiketta, sormisuolaa, mustapippuria jne. Sit ihanan raikas on kun soseuttaa pakasteherneitä ja avokadoa keskenään ja maustaa maun mukaan.
Mistäpäs ne siihen tupsahti?