Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Gluteeniton

Vierailija
28.11.2014 |

Muffinseja tehdessä voinko korvata tavalliset jauhot suoraan gluteenittomilla vai kuuluuku määrää muuttaa? Entä tuleeko muffinsseista yhtä hyviä rakenteeltaan ja maultaan?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voiko joku vastata?

Vierailija
2/3 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu hieman jauhoista, koska jotkut turpoavat enemmän kuin toiset. Mutta näin äkkiseltään suosittelisin vähentämään jauhojen määrää hiukan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
28.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No eihän niistä ihan yhtä hyviä tule, mutta jos on käytettävä gluteenitonta, niin sitten on... Jauhojen määrää kannattaa tosiaan hieman vähentää tavallisiin nähden ohjeenmukaisesta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kahdeksan