Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka paljon siedät ruotoja kalaruoassa ravintolassa?

Vierailija
08.07.2014 |

Kuinka paljon ruotoja on mielestäsi kohtuullista löytää keskihintaisen ravintolan kalaruoka-annoksesta? Tarkoitan nyt n. 2 cm pitkiä, kovia ruotoja (en mitään pehmeiksihautuneita pikkuruisia), entä 5 cm pitkiä?

 

Mietin, että onko minulla ollut huono tuuri, vai onko kalaruoissa (muissa kuin lohi) aina järkyttävä määrä ruotoja? Siis kannattaako valittaa, vai onko ruodot ok.

 

Tänään kuhassani oli ainakin 30 ruotoa. Tosi hankalaa oli syödä, joten mainitsin kyllä asiasta tarjoilijalle, joka pahoitteli asiaa. Joskus kalasta on löytynyt jopa 5 cm pitkä ruoto, minusta sellainen ei lautaselle kuulu. Joskus silakka"fileet" olivat syömäkelvottomia ruotoisuutensa vuoksi. Ei niitä voinut haarukalla ja veitsellä syödä.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
08.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ole koskaan saanut vaikka oma lohikannoista maksaa aina sen 15 e

Vierailija
2/7 |
08.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lohiannos

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
08.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en siedä ollenkaan kalassa ruotoja. Siksi en syökään paljoa kalaa. Tämä on sääli, sillä kala on ihan maukasta. Ruotoihin on vaan todella outo suhde ja sellainen jos menee suuhun niin rupeaa ällöttämään. Mielestäni ravintola-annoksissa ei paljoa ruotoja saisi olla. Tyyliin max 3.

Vierailija
4/7 |
08.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.07.2014 klo 22:18"]

Mä en ole koskaan saanut vaikka oma lohikannoista maksaa aina sen 15 e

[/quote]

Lohessa harvoin onkaan ruotoja. Muissa kaloissa on enemmän. Ei ap:llakaan näköjään ole ongelmia lohen kanssa.

 

Vierailija
5/7 |
08.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö kalaa, koska syöminen on ruotojen vuoksi niin hidasta. Hyvää olisi muuten.

Vierailija
6/7 |
08.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim. kuhasta ja lohesta ruotojen poistaminen on niin helppoa, että niiden odotan olevan täysin ruodottomia ravintolassa. Silakka puolestaan on niin ruotoinen kala, että siinä ruodot eivät yllättäisi. Enpä kyllä muista, milloin olisin silakkaa ravintolan listoilla nähnytkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
09.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No kuha kyllä on tosi tikkuista kalaa muutenkin. Saitkohan ns anopinfileen?

Pari ruotoa menee mutta yli 10 alkaa olla kipukynnyksen rajamailla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kolme