Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oletteko onnistuneet avotulella grillauksessa (naudan ulkofilee)

Vierailija
23.05.2014 |

pötkylä.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
23.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis miten avotulella? Nuotiossa tikun nenässä vai? Jos sulla puugrilli, niin samalla tavalla kuin hiiligrillissäkin odotat sen hiilloksen ja sitten se file siihen ritilälle, kääntelet välillä. File ei missään tapauksessa saa olla läpikypsä eli varmaan joku 10 min riittää, kun muistat käännellä sitä. Laita grilistä hetkeksi aikaa folion sisään vetäytymään, ennen kuin leikkaat pihveiksi. 

Vierailija
2/3 |
23.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

2:nen jatkaa: lihan pitää olla huoneen lämmintä ennen kuin paat sen sinne grilliin, ei jääkaapista suoraan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
23.05.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulella?! No, kaitpa sekin käy, jos haluat päältä palanutta ja sisältä raakaa... Kokeileppa loimuttaa - niin kuin lohta. Itse tosin kyllä odottelen aina hiillosta ennen grillaamisen aloitusta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi kaksi