Kuinka kauan munia sitten pitää lämmitellä,
jotta saa kaiken hyödyn irti. Pitäisi kohota kunnolla ja mitään munan sivumakua ei saisi olla. Onko vatkattava kuinka kauan optimaalisen tuloksen saamiseksi?
Kääretorttu siis suunnitelmissa ja munat kylmiössä.
Kommentit (5)
XD HYVÄ HYVÄ... en tiiä ku en oikee noitten munien lämmittelyy yleensä mieti tai vatkailua ku teen vaa sillee miltä tuntuu... munan sivumaun saa pois sillee et imee sitä tarpeeks jauan ni makunyatyrät puutuu eikä sen makuu sitte tarvii miettii...
Se sivumaku on aivan kauhea. Kun parhaansa yrittää lämmitellä ja vatkata ja lopputuloksessa ikävä ja läpitunkeva vivahde. Seuraavaan koitokseen kyllä menee sitten aikaa.
Ehkä se kannattais pestä ennen ja toki makuun vaikuttaa sen munan omistajan ruokavalio. Kannattaa ottaa joku laadukas yksilö.
Tunti