mitäs tekis jämämakaroneista
Väsäsin äsken makaroonilaatikon ja keitin vahingossa vähän liikaa. Niitä on varmaan melkeen litran verran tossa.
Kommentit (8)
Tee pakkasee toinen satsi makaroonilaattikoa, soijarouheella tai tonnikalalla.
Mikä hiton hinku täällä jengillä on aina tunkea sitä soijarouhetta joka paikkaan!?! Mä tekisin ihan normaalin makaronilaatikon jauhelihalla!
Ei oo just nyt kotona mitään lihaa tai soijaa josta tekis uuden satsin. Salaattiinkin vähän huonosti, kurkkua, salaattia ja ananasta taitaa olla vaan :( Ehkä pitää käydä kaupan kautta kuitenkin tai sitten heittää noi roskiin.
Laita jääkaappiin odotteleen, ei mee pahaks parissa päivässä. Paista pannulla voissa nuo makrut, tulee hyviä!! Älä heitä roskiin ainakaan, sitä mä en ymmärrä alkuunkaan !
Ne voi pakastaa ja käyttää myöhemmin.
Makaronisalaatti? :)