Voiko pavlova kakun pakastaa?
Ohjeeni sanoo, että voi tehdä etukäteen ja täyttää ennen tarjoilua mutta voiko pakastaa kun olen nyt ehkä vähän turhankin hyvissä ajoin liikkeellä (viikko etukäteen) eikä jääkaapissa olisi edes tällä hetkellä oikein edes tilaa. Toisaalta on kyllä helppotekoinenkin mutta sitten taas toisaalta juhlapäivänä on kuitenkin kauhea hässäkkä kun tehdään myös ruoka.
Kommentit (9)
Kiitos vastanneille. Näin mä vähäsen itsekin järkeilin. Pitää tehdä myöhemmin viikolla tai jättää listalta pois. Riippuu ehkä vähän siitäkin tuleeko gluteenittomia vieraita vaiko ei.
Äitillä ainakin on ihan huoneen lämmössä monta kuukautta eikä mee mikskaan
Marenki säilyy hyvin huoneenlämmössä. Mä olen pitänyt rasvassa, jossa ei ole edes tiivistä kantta ja hyviä ovat olleet. Olen siis tehnyt niitä pieniä "ruusu"marenkeja.
[quote author="Vierailija" time="15.10.2014 klo 14:26"]
Äitillä ainakin on ihan huoneen lämmössä monta kuukautta eikä mee mikskaan
[/quote]
Kovat marengit ei menekään., Pavlovamarenki ei ole kovaa, vaan löysähkö ja pinnaltaan lohkeilevaa.
Kai Pavlovakin sen voi tehdä, mutta mikset pakasta itse?
Marenki säilyy huoneenlämmössä, tiivissä rasiassa hyvin.
Ei kai kuitenkaan viikkoa? Siis marenki varmaan säilyisi mutta tuo pavlova on kuitenkin vähäsen löysempi kuin perusmarenki. Teen tuon varmaan samana aamuna tai jotakin.
En usko että marenki kestää pakastamista... ( tai sulattamista)