Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Palttoonappien teko

Vierailija
30.07.2013 |

Ajattelin laittaa tajottavaksi lohitäytteisiä(?) Palttoonappia, mutta en ole aiemmin tehnyt niin mietityttää:

 

- Pitääkö ne napit kostuttaa?

- voiko tehdä jo edellisenä iltana?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
30.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

nosto no niin kokemuksiA!!??

Vierailija
2/4 |
30.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
30.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlesta katoinkin, mutta kukaan ei kerro voiko ne tehdä edellisenä päivänä ja toiset ohjeet sanoo että kostutetaan ja toiset ei. Niin ajattelinpa kysyä täältä jos joku on itse niitä syönyt tai maistanut.

Vierailija
4/4 |
30.07.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kostutus on makuasia, jos tykkää rapsakammasta, niin en kostuttaisi. Jos täyte on kovin kostea, niin silloin kostuvat itsestään.

 

Jos tekee edellisenä päivänä, niin kosteus imeytyy täytteestä ja voi tulla liiankin lötköjä. Jos täyte on kovin kosteaa, niin voi käydä jopa niin, että palttoonnapit hajoavat.

 

Itse tykkään mahdollisimman rapeina eli teen vasta vähän ennen tarjoilua. Täytteenhän voi tehdä jo edellisenä päivänä ja siinä täyttämisessä ei mene kauaa, jos ei mitään hienoa piiperrystä tee :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kuusi kaksi