Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

pizzan paisto

Vierailija
21.08.2013 |

eli aion paistaa 300 asteessa. ylä- vai alataso ja kauanko pidetään noin suurinpiirtein? laitan suoraan uunipellille, leivinpaperihan ei tuota lämpötilaa kestä.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

nosto

Vierailija
2/3 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://murobbs.plaza.fi/ruoka-ja-juomat/952073-pizzan-valmistusvalineet.html nörtit osaa homman, mutta siis periaatteessa pelti uuniin lämpiämään etukäteen, pizza perään, ylätasolle ja grillivastus päälle, jos on. 8 min? katso reunuksen tummuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
21.08.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras olisi, jos sinulla olisi joko pizzakivi jonka esilämmität, tai ohut metallinen rei'itetty pizzanpaistolevy. Itse käytän viimemainittua, koska sitä ei tarvitse esilämmittää: sen idea on että pohjan reikien takia lämpö pääsee kiertämään pizzaan heti myös alapuolelta, ja lisäksi ohut metalli kuumenee hetkessä. Levy laitetaan siis sille uunin ritilätasolle keskelle, ei pellille, että ilma pääsee kiertämään. Sitten vaan 300 asteessa 4-5 minuuttia niin hyvää tulee :)

 

Stockalta saa noita paistolevyjä muistaakseni Kaiser-merkkisenä alle kympin kappale. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan seitsemän