Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Osaatko tehdä kunnon GOURMET-hampurilaisen?

Vierailija
02.02.2013 |

Tuli mieleen tuosta toisesta ketjusta, kun jotkut mieltävät hampurilaisen automaattiseksi einekseksi.



Jos osaat, mikä on repeptisi? :)

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hänellä on oma, sovellettu reseptinsä jostain grillauskirjasta ja hyvää tulee. Grillataan ympäri vuoden Weberin pallogrillillä ja grillaamalla taitaa ne parhaat hampurilaiset tulla.

Vierailija
2/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja teen hirven jauhelhasta pihvejä. Väliin pihvi, pihvitomaattia, vähän sinihomejuustoa, majoneesia ja verkkomelonisiivua :) Joskus eksyy parmankinkkuakin, silloin jätän homejuuston pois tai korvaan sen mozzarellalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kun hiiligrillillä tekee, niin ei tarvitse paljon mausteita käyttää. Maun mukaan.

Vierailija
4/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syksyisin on tapana ollut tehdä hirveliha-possu-pekonipihvejä ja siihen itsetehdyt hampurilaissämpylät lisäksi. :) Muiksi lisukkeiksi tarjolle cheddar-juustoa, (valmista) hampurilaiskastiketta, salaattia, tomaattia, marinoitua tai raakaa punasipulia ja suolakurkkua.



Tällä reseptillä tulee ihania, ihan oikeita hampurilaissämpylöitä: http://reseptivihko.blogspot.fi/2011/05/hampurilaissampylat.html

Vierailija
5/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

en ole kokeillutkaan. Haluan pitää hampurilaisen ihan roskaruokana ja ne on musta hyviä. Jätän suosiolla gourmetit ihan muille sapuskoille.

Mutta jos tekisin, se olisi kasvishampurilainen, porkkanaa, selleriä ja muita juureksia ja hyvät leivitykset, mausteita mukaan eikä missään nimessä soijarouheita...

Vierailija
6/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hänellä on oma, sovellettu reseptinsä jostain grillauskirjasta ja hyvää tulee. Grillataan ympäri vuoden Weberin pallogrillillä ja grillaamalla taitaa ne parhaat hampurilaiset tulla.

voi luoja sentään mitä perseilyä. Aloituksessa kysyttiin hampurilaisreseptiä, ei grillimerkkiä.

Vai oliko ehkä tarkoituksenasi korostaa, että VAIN Weberillä tulee gourmet-hampurilaisia :DD?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.



t. ulkosuomalainen

Vierailija
8/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

lähellekään mitä lapset söivät Tallinnassa.



Nyt silmät kiinni jotka eivät halua täällä nähdä mainoksia

http://www.steak.ee/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.

t. ulkosuomalainen


t: toinen ulkosuomalainen

Vierailija
10/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.

t. ulkosuomalainen


t: toinen ulkosuomalainen

t. sisäsuomalainen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hänellä on oma, sovellettu reseptinsä jostain grillauskirjasta ja hyvää tulee. Grillataan ympäri vuoden Weberin pallogrillillä ja grillaamalla taitaa ne parhaat hampurilaiset tulla.

voi luoja sentään mitä perseilyä. Aloituksessa kysyttiin hampurilaisreseptiä, ei grillimerkkiä.

Vai oliko ehkä tarkoituksenasi korostaa, että VAIN Weberillä tulee gourmet-hampurilaisia :DD?


Sori, jos kuulosti perseilyltä (mitä lie sana tarkoittaakaan). Mä en edes tiedä, onko jotain muita grillimerkkejä. Eikä tuo mun mielestäni mikään kallis grilli ollut eli ei tuolla mun mielestäni leveillä voi, jos sitä tarkoitit.

Vierailija
12/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä tulee myös hyviä hampparisämpylöitä. Jos oikein gurmeeta haluan, paistan normaalia ohuemmat sisäfilepihvit, raikasta salaattia, tomaattia, paistettua halloumia. Voitelen sämpylät pippurituorejuustolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
02.02.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihataikina sikanaudasta, pihvit paistetaan valurautapannulla, sämpylät kaupan hampurilaissämpylöitä. Ne lämmitetään nopeasti uunissa. Lisukkeeksi Cheddar-juustoa, tomaattia, sipulia, erilaisia kastikkeita ja ketsuppia. Ei sen monimutkaisempaa. Usein myös ranskalaisia kyytipojaksi.

t. ulkosuomalainen

Miten oma typerä kysymyksesi liittyy aiheeseen?

t: toinen ulkosuomalainen

t. sisäsuomalainen


Viesti liittyy asiaan kuin nyrkki silmään.

Voi luoja...

Mutta edelleenkään en ymmärrä, miten ulkosuomalaisuus liittyy hampurilaisreseptiin, varsinkin, kun aineksissa ei ollut mitään eksoottista.