Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Maitoallergiset! Mistä saa kovan "kermavaahdon" ?

Vierailija
26.11.2012 |

Eli ihan tuotemerkkejä kaipailisin. Mun pitäisi pyytää meidän kauppiasta tilaamaan kauppaan jotakin.



Mikä olisi paras vaahtoutuva kaurakerma tai soijakerma? Millä saisi vielä kestävät pursotuksetkin täytekakkuun, ja pysyy kakun välissä.

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti kannattipa kysyä täältä.

Vierailija
2/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

siitä saa kovan pursottamista kestävän vaahdon.

Tuote on kuin voipala aluksi, mutta muuttuu vaahtomaiseksi vatkatessa.



Gogreeniä en ole kokeillutkaan, pitää ottaa testiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
27.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käytin kaurakermaa ja lisäsin vähän liivatetta ennen vaahdotusta. Tosin levittelin sen vain lusikalla kakun pintaan, pursotus voi olla hankalaa.

Vierailija
4/16 |
27.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

GoGreen vispi on kyllä hyvä.



Mutta siinä on sokeria, jos ei sokeri käy niin kookoskermastakin saa hyvän vaahdon.

Vierailija
5/16 |
27.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee täällä ääni. Etenkin jos lisää sokerit valmiiseen vaahtoo, tulee aika tönkköä. Itse laitan puolet tomu- ja puolet tavallista sokeria. Ja ripauksen suolaa vanilliinisokerin kanssa. Näin saa vetisen maun pois. Ei kuohukermasta erota.

Vierailija
6/16 |
27.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee täällä ääni. Etenkin jos lisää sokerit valmiiseen vaahtoo, tulee aika tönkköä. Itse laitan puolet tomu- ja puolet tavallista sokeria. Ja ripauksen suolaa vanilliinisokerin kanssa. Näin saa vetisen maun pois. Ei kuohukermasta erota.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
27.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pursotettava maidoton vanilijakreemi



1,5dl vettä, mehua tai riisimaitoa (tms.)

1rkl perunajauhoja

2rkl sokeria

1tl vaniljasokeria

100g maidotonta margariinia



Mittaa kattilaan kylmä neste, perunajauho ja sokeri. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja kiehauta, lisää vaniljasokeri.



Vaahdota margariini ja lisää jäähtynyttä kiisseliä pieninä erinä samalla vatkaten.

Vierailija
8/16 |
27.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

200g maidotonta margariinia

6-7dl tomusokeria

2rkl nestettä (vettä, sitruunamehua, appelsiinimehua, riisi/soijamaitoa yms)

vanilijasokeria



Vatkaa maidotonta margariinia kunnes se on vaalentunut. Lisää vähitellen tomusokeria koko ajan vatkaten. Lisää nestettä tarpeen mukaan, niin että saat oikean koostumuksen. Kuorrutus kovettuu pursottamisen jälkeen jääkaapissa ja maistuu paljon paremmalta vielä parinkin päivän päästä kuin kerma. Olen käyttänyt tuota sitruunamehulla maustettua versiota gluteenittomien porkkanamuffinssien päällä ja "normaalitkin" ihmiset (siis ei ruokarajoitteiset) pitivät niistä kovasti.



Jos haluat suklaapursotuksen, lisää maidotonta kaakaojauhetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookoskerma, jos tykkää kokookoksen mausta

Vierailija
10/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

alpron vanilja- tai suklaavanukas Kookoskerma, jos tykkää kokookoksen mausta

mitää pursotuksia saa! Suosittelen, että teet muullaisen kakun. Esim. prinsessakakku on helppo tehdä maidottomana, Väliin tuota Alpro sojan vaniljavanukasta.

Mun mielestä sellaista vaahtoa, josta sais kestäviä pursotuksia, ei saa mistään kasvispohjaisesta tuotteesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

joka saattasi toimia pursotuksissakin. Gogreenin vaahtoutuvalla kaurakermalla tuli myös ihan ok vaahto.

Vierailija
12/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makua saa vaniljalla taitettua mukavammaksi. siis AIDOLLA vaniljalla, ei vanilliinilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ihan varma tuotteen nimestä, runsaudensarvesta tai ruohonjuuresta ostin tuotetta jonka nimeksi muistelen Sure Whip. Oli isohko purkki (litran muistaakseni, lila purkki). Vaahtoutui hyvin ja maku oli ok.

Vierailija
14/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en oo maitoallerginen, joskus tehnyt jotain

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mascarpone!

Maitoallergiselle? Toivottavasti et ruoki allergisia työksesi.

Vierailija
16/16 |
26.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmista saa kuohkean ja hyvänmakuinen vaahdon kakun päälle :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme viisi