Jauhelihakeiton resepti. Kiitos!
Kommentit (4)
Kirjoita googleen "jauhelihakeitto", saat lukemattomia versioita jauhelihakeiton reseptistä.
Jauhelihan voit paistaa tai laittaa raakana, se kypsentyy kyllä sielläkin.
Kasviksia ja mausteita maun mukaan!
ainekset
jauhelihaa ja vihanneksia/kasviksia esim. perunaa, porkkanaa, palsternakkaa, maa-artisokkaa, kukkakaalia, paprikaa, kesäkurpitsaa, purjoa, sipulia, valkosipulia, chili, lanttuamaun mukaan.
Mausteet ( esim. liha ja kasvisliemi, limen tai sitruunan mehu, soijakastike, erilaiset pippurit, laakerinlehti, tuoreet tai kuivatut yrtit, suola jne...
Ruskista jauheliha ja mahdolliset sipuli ja valkosipuli sekä mausteet pannulla kypsäksi.
Ota iso kattila ja laita siihen vettä, lisää karvikset kovuusjärjestyksessä niin että kovimmat ensin, että kypsyvät samaan aikaan. Lisää myös mausteet.
Kun kasvikset ovat kypsiä, lisää jauheliha keittoon, maista ja mausta lisää.
Kattilaan vaan kaikki kiehumaan mitä kaapista löytyy.