Lue keskustelun säännöt.
Valmistin naudan kylkeä uunissa ja onnistui todella mahtavasti.
21.08.2012 |
En ole ennen uskaltanut kokeilla, mutta nyt siitä tulee meille uusi herkku.
Pintaan vahvahko maustesekoitus, kuivana. Valkosipulijauhetta, pippuria, paprikaa, suolaa jne.
Isolle pellille iso alumiinifolio ja kyljet päälle, lihapuoli ylöspäin, folio taitetaan päälle ja reunat suljetaan tiiviiksi taittelemalla. Tiivis paketti oltava.
Uuniin 3 tuntia 150 c.
Sitten folio auki ja päälle jotakin nestem. grillauskastiketta. Uuniin vielä 20 min, folio aukinaisena. Anna seisahtaa n. 10 min ennen paloittelua. Luut irtoaa ihan itsekseen.
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
pikkuhiljaa aletaan arvostamaan noita naudan muitakin osia kuin fileitä ja paistia, ravintoloistakin saa jo pitkään kypsytettyä ja haudutettua "härän" rintaa ja se on todella hyvää.
Tero