Lue keskustelun säännöt.
Voi paska, ei olekaan sulatejuustoa, ei kermoja mitään, mitä siis keittoruokaan "pehmeydeksi"?
11.04.2012 |
Ja antaahan se, varsinkin sulatejuusto, makuakin soppaan.
Partaäijää olis mutta ei taida olla keittoruokaan sopivaa, heraantuisko se tms?
Kommentit (2)
Keittoruoat on monesti parempia ja hieman ruokaisempiakin kun sinne sekaan laittaa hieman juurikin sulatejuustoa, Olympiaa käytän minä, tai lorauksen ruokakermaa tmv.
Ei tässä elämässä montaakaan asiaa loppujen lopuksi _tarvitse_...
ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
mutta voithan laittaa valmiiseen keittoon jugurttia "silmäksi". En kyllä keittäisi/kypsentäisi sitä.