Paras juustokakku/suklaajuustokakku ohjeesi ilman liivatetta?
leipoisin ylläriksi lapselle pe kun vietään tyttöjen päivää, isä työreissussa. Liivatetta ei käytetä.
Jos joku ihana äiti antaisi hyvän ( tietty helpon) ohjeen.
Kommentit (9)
http://www.keksihylly.fi/reseptit/paistettu-juustokakku-cheesecake?gcli…
Tässä yks hyvä. Laitan yhden purkin maustamatonta tuorejuustoa ja yhden purkin sitruunarahkaa.
reseptejä löytyy, liikaakin. Pulmana että en tiedä mikä on hyvää ja mikä ei. Siksi kysyinkin täältä, minkä te olette kokeneet hyväksi ohjeeksi. ap
pohja:
100 g digestivekeksejä
50 g sulatettua voita
täyte:
400 g valkoista suklaata palasina
3 dl kuohukermaa
250 g täysrasvaista tuorejuustoa (itse käytän tässä yhteydessä ricottaa)
250 g mascarponea
Laita leivinpaperi 20-senttisen irtopohjavuoan pohjalle.
Murskaa keksit hienoksi, lisää voi ja sekoita tasaiseksi. Laita täyte tasaiseksi kerrokseksi vuoan pohjalle, peitä kelmulla ja jäähdytä.
Sulata suklaa varovaisesti vesihauteessa (tai mikrossa). Sekoita ja anna jäähtyä hieman.
Vatkaa kerma, tuorejuusto ja mascarpone kulhossa ja sekoita mukaan suklaa.
Lusikoi pohjan päälle ja jäähdytä jääkaapissa vähintään kolme tuntia.
http://herkku.wordpress.com/2012/07/08/amerikkalainen-suklaa-juustokakk…
Maailman paras resepti :)
Eikä sisällä kananmunaakaan, joten sopii lähes kaikille.
Itse olen tarjonnut tuon kakun kanssa mansikkakastiketta: surjottuja mansikoita, jotka ohennetaan appelsiinimehutilkalla.
Pohjaan tulee sulatettua voita ja murskattuja keksejä.
Täytteeseen 2dl kermavaahtoa, tuorejuustoa, tummaa suklaata levy tai puolet tummaa ja puolet maitosuklaata. Hieman sokeria.
Todella helppo siis. Makuja voi lisätä esim. chili tai appelsiini.