Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras kanapataohjeesi?

Vierailija
17.04.2012 |

Mitä siihen tulee?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerinfilesuikaleita, pekonia, sipulia, ananasta, ruokakermaa ja mausteita. Resepti on 90-luvulta Flora-ruokakerman mainoksesta. Lisäksi riisiä, salaattia ja patonkia, ja valkkaria.

Hyvä kun kysyit, tätä taidetaankin syödä viikonloppuna.

Vierailija
2/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Broilerinfilesuikaleita....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

meidän lapsiin uppoaa nopea ja helppo kanapasta. Maustamattomia filesuikaleita joihin teen itse marinadin, öljystä, soijasta, sweet chili kastikkeesta, currysta, paprikajauheesta ja valkopippurista. Paistan kanat pannulla ja sekaan ruokakerma, vähän tuorejuustoa tai koskenlaskijaa ja sen lisäksi loraus BBQ kastiketta. Tarjoillaan pastan tai riisin kanssa :)

Vierailija
4/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli kanaa metsästäjän tapaan, googleta vaikka, läytyy varmaan reseptejä. Itse teen rintafileistä, eli en käytä esim kokonaisia koipia niinkuin joissain ohjeissa ja muutenkin muuttunut resepti omanlaiseksi, mutta kuitenkin. (En edes osaa tähän eritellä mitä kaikkea laita kun teen vaan fiilispohjalta.)

Vierailija
5/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Määrät siis paljon mitäkin tulee :)

Vierailija
6/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauheen vaikea sanoa määriä kun teen näppituntumalla. 400g kanansuikaleita mulla on.

Marinadi:

vajaa puol desiä ruokaöljyä, saman verran sweet chili kastiketta, soijaa ehkä 1 t-lusikallinen. Mausteita ripottelen hieman.. ei tarvitse paljoa. Ruokakermaa laitan sen 1 muovipurkin (olisko valion) ja BBQ kastiketta puristan sekaan ehkä noin puol desiä (ehkä vähän vähemmän)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauheen vaikea sanoa määriä kun teen näppituntumalla. 400g kanansuikaleita mulla on. Marinadi: vajaa puol desiä ruokaöljyä, saman verran sweet chili kastiketta, soijaa ehkä 1 t-lusikallinen. Mausteita ripottelen hieman.. ei tarvitse paljoa. Ruokakermaa laitan sen 1 muovipurkin (olisko valion) ja BBQ kastiketta puristan sekaan ehkä noin puol desiä (ehkä vähän vähemmän)

tätä tehdään varmasti viikonloppuna :)

Vierailija
8/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

- rasia broilerisiukaleita

- paketti pekonia pikkusiivuina

- tölkki ananaspaloja

- yksi sipuli, valkosipulia niin halutessa

- purkki keltaista Flora-ruokakermaa

- mausteina suolaa, pippurisekoitusta, oreganoa

Paista ainekset kypsiksi, laita pataan ja joukkoon kerma ja mausteet, ja sitten uuniin noin puoleksi tunniksi. Muistaakseni 200 astetta.



Toivottavasti meni oikein, ulkomuistista luettelin. Tosin sarjassa ei-niin-ihan-tarkkaa... Itse teen usein tupla-annoksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se vitosen summittainenkin ohje olisi kiva saada. Ei googlettamalla kyllä mitään suomenkielistä ohjetta löytynyt.

Vierailija
10/10 |
17.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

-valmista kanaa ja parsakaalia



- ruskista voissa paprikaa ja sipuli, lisää jauhoja ja kanalientä

-lisää sinappia, valkoviiniä, kermaa ja mustapippuria sekä juustoraasettta

- kaada kaikki vuokaan, lisää päälle juustoraaset,korppujauhe, oliiviöljysekoitusta



nam

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi yksi