Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broilerin koipia, päiväyksestä...

Vierailija
19.02.2012 |

Pakkasessa niitä isoja koipia, päiväys 7.11.2011. vieläkö voi syödä?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

miksei muka voi??? pakkasessahan olleet koko ajan. minä söisin

Vierailija
2/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et taida käsittää pakastamisen tarkoitusta!

Voi syödä vaikka vuosien päästä.

Olen syönyt yli 20 v vanhaa poronlihaa;-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et taida käsittää pakastamisen tarkoitusta!

Voi syödä vaikka vuosien päästä.

Olen syönyt yli 20 v vanhaa poronlihaa;-)

http://www.martat.fi/neuvot_arkeen/sailonta/pakastaminen/pakasteiden_sa…

Vierailija
4/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en söisi, broileria kuitenkin

Vierailija
5/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ne pakkasessa olisi olleet? Itse ajattelin että tämä on joku typerä provo.

Vierailija
6/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakkasessa olleet koko ajan, mutta eihän broileria saa siellä ylenmäärin pitää. Kuitenkin yli 3kk jo, kalakin suositellaan syötäväksi siinä ajassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

No onneksi emme tienneet viisauttasi. Söimme hyvällä halulla huomaamatta mitään vikaa. Taivas ei pudonnut, kukaan ei kuollut eikä edes sairastunut;-)

t. poronpurija

Vierailija
8/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos ne pakkasessa olisi olleet? Itse ajattelin että tämä on joku typerä provo.

täällä toisinaan ollut kysymyksiä pakkasessa olleista ruoista. Että uskaltaako syödä, kun päiväys meni jo?? Joidenkin mielestä ruoka on pilalla heti, kun päiväys meni, vaikka se ruoka olisi pakkasessakin. Eli pakkanen on sitä varten, että siellä säilytetään esim. lihaa, jonka päiväys ei vielä ole ollut ja sitten kun se meni, kysytään ensin täällä ja heitetään se liha viipymättä roskiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos, niin vastataan nyt: voi syödä.

Jos valmistat ne ruuaksi ensin... =D

Vierailija
10/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pakkasessa olleet koko ajan, mutta eihän broileria saa siellä ylenmäärin pitää. Kuitenkin yli 3kk jo, kalakin suositellaan syötäväksi siinä ajassa


Suositus on siksi, että pitkä säilytys pakastimessa vaikuttaa makuun. Mutta ei se makukaan yhtäkkiä 3 kk:n pakastusajan täyttyessä huonone. Itse söisin ilman muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En usko, että tuokaan tarkoittaa pilaantumista vaan sitä, että liha menettää makunsa, kuivaa jne.

Vierailija
12/12 |
19.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toivottavasti et.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi seitsemän