Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten juustokakku kannattaa paistaa, ettei täyte halkea?

Vierailija
08.04.2012 |

Tein eilen ekaa kertaa sellaisen paistettavan juustokakun, johon tulee täytteeseen munia. Tuli todella hyvän makuista, mutta ohjeen mukaan paistettaessa (165 astetta, 1 tunti) täyte alkoi kovasti paisua ja kohoilla, ja paistoajan lopulla myös halkeilla. Ilmeisesti siellä kehittyi siis jotain kaasuja, jotka pullistivat täytettä ja tulivat lopulta halkeamista ulos.



Miten olette saaneet juustokakun paistettua ilman tätä halkeilua?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
08.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

se kakku sitruunalla maustetulla ranskankermalla niin ei haittaa halkeilut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla