Nutraajat: miksi että syö vaikka itse tehtyä/kaupan tomaattikeittoa? maku ziljoona kertaa parempi
Yritin nutrausta, mutta homma kaatui siihen, etten kertakaikkiaan saanut alas noita soppia. Ihan hirvittävän makuisia. Nyt moni kertoo toisessa ketjussa maustavansa niitä, jotta menevät alas. Miksi ette saman tien osta jotain tavallista pussikeittoa ja vaikka jatka vedellä ja lisää niitä mausteita - ei tule sen enempää kaloreita ja maku on ehkä tuhat kertaa parempi. Lisättyjä vitamiineja ja muita noissa tavallisissa ei tietty ole, mutta niitä saa purkista ilman makuhaittoja... eikä kukaan varmaan kuukausitolkulla nutraa, joten mitään massiivisia puutostauteja ei ehdi muutenkaan syntyä.
Mielenkiinnosta siis tämä - jos laihdutte nutrauksen avulla niin hienoa, mutta itse en tajua kuinka kukaan voi syödä noita tuotteita, jotka hädintuskin ovat luokiteltavissa elintarvikkeiksi. Ennemmin vaikka paasto porkkanamehuilla ja muilla. Hrr.
Kommentit (6)
mitä sitä suustaan alas laittaa. Mutta kun se nutraus jatkuu viikkotolkulla, yli kymmenenkin, on tärkeää, että siitä pienestä kalorimäärästä saa kaiken tarvitsemansa.
ei ole kaikkea tarvittavaa, niin siksi.
Ja nutraussopat saa alas, vaikka olisi pahaakin, kun ei liikoja mieti ja hulauttaa kohti kurkkua, nielee ja se on siinä :)
Ajatuskin siitä, miltä tuollaisia keittoja mättävä ihminen haisee...
joten nälkä tulis nopeammin...ja jos ruoka on hyvää tekee mieli ottaa lisää ja näin alussa mieliteot on se kompastuskivi. nutritreista suklaa on ihan juotavaa ja sen kun juon ei tarvitse miettiä mitään muuta. Ruokailu on nopeasti ohi ja hyvä niin.