Tulisko naudan ulkofileestä hyvää jos..
leikkaisin sellaisia 1cm paksuisia slaisseja ja nuijisin ne ohuemmiksi/isommiksi, täyttäisin esim mustapekalla, rullaksi ja uunivuokaan kerman, porkkanan, sipulilohkojen jne kanssa?
Tuleeko nopsemmin mureaksi kuin possu?
Kommentit (9)
Itse paistan ne kuitenkin pihveiksi kera mustapekkapippurijuuston ja uunissa paistettujen hunaja/timjami juuresten (perunaa, porkkanaa, lanttua, sipulia).
ap
Itse paistan ne kuitenkin pihveiksi kera mustapekkapippurijuuston ja uunissa paistettujen hunaja/timjami juuresten (perunaa, porkkanaa, lanttua, sipulia).
leikkaisin sellaisia 1cm paksuisia slaisseja ja nuijisin ne ohuemmiksi/isommiksi, täyttäisin esim mustapekalla, rullaksi ja uunivuokaan kerman, porkkanan, sipulilohkojen jne kanssa?
Tuleeko nopsemmin mureaksi kuin possu?
Niistä voi tehdä myös taskuja, nuijii vaan ne reunat kiinni. Lihaliimaa jos on niin tulisi vielä parempi.
saa sitä millään mureaksi.
file paistettava nopeasti jotta pysyy mureana. Jos haluat tehdä tuollaisia rullia, käytä paistia.
mitä se vaimo meinaa siitä lihasta kokata ;)
Olen itse huomenna 13.30 asti töissä ja mies vapaapäivällä joten hän hoitaa ruokakauppakeikan hyvissä ajoin ennen ruuhkaa.
ap
http://www.keittotaito.com/naudan_ruhon_tarkeimmat_osat.html
saa sitä millään mureaksi.
file paistettava nopeasti jotta pysyy mureana. Jos haluat tehdä tuollaisia rullia, käytä paistia.
Älä turhaan hukkaa kallista fileetä tuollaiseen haudutettavaan ruokaan, vaan osta paistia, joka voi helposti olla puolet halvempaa...
Ulkofile kuuluu mielestäni paistaa pihviksi - kypsyysaste korkeintaan medium. Eikä missään nimessä nuijia hyvää lihaa "pilalle".
Jos haluat haudutella, valitset tietenkin lihan, joka sen kestää. Eli ulko- tai sisäpaistia. Mureimmat lihan osat menevät pilalle (niistä tulee tosi sitkeitä), jos niitä kypsennetään liikaa.