Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tulisko naudan ulkofileestä hyvää jos..

Vierailija
04.12.2011 |

leikkaisin sellaisia 1cm paksuisia slaisseja ja nuijisin ne ohuemmiksi/isommiksi, täyttäisin esim mustapekalla, rullaksi ja uunivuokaan kerman, porkkanan, sipulilohkojen jne kanssa?

Tuleeko nopsemmin mureaksi kuin possu?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset


Vierailija
2/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse paistan ne kuitenkin pihveiksi kera mustapekkapippurijuuston ja uunissa paistettujen hunaja/timjami juuresten (perunaa, porkkanaa, lanttua, sipulia).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Itse paistan ne kuitenkin pihveiksi kera mustapekkapippurijuuston ja uunissa paistettujen hunaja/timjami juuresten (perunaa, porkkanaa, lanttua, sipulia).

Vierailija
4/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

leikkaisin sellaisia 1cm paksuisia slaisseja ja nuijisin ne ohuemmiksi/isommiksi, täyttäisin esim mustapekalla, rullaksi ja uunivuokaan kerman, porkkanan, sipulilohkojen jne kanssa?

Tuleeko nopsemmin mureaksi kuin possu?


Niistä voi tehdä myös taskuja, nuijii vaan ne reunat kiinni. Lihaliimaa jos on niin tulisi vielä parempi.

Vierailija
5/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

saa sitä millään mureaksi.



file paistettava nopeasti jotta pysyy mureana. Jos haluat tehdä tuollaisia rullia, käytä paistia.

Vierailija
6/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä se vaimo meinaa siitä lihasta kokata ;)

Olen itse huomenna 13.30 asti töissä ja mies vapaapäivällä joten hän hoitaa ruokakauppakeikan hyvissä ajoin ennen ruuhkaa.

ap

http://www.keittotaito.com/naudan_ruhon_tarkeimmat_osat.html

saa sitä millään mureaksi.

file paistettava nopeasti jotta pysyy mureana. Jos haluat tehdä tuollaisia rullia, käytä paistia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä turhaan hukkaa kallista fileetä tuollaiseen haudutettavaan ruokaan, vaan osta paistia, joka voi helposti olla puolet halvempaa...



Ulkofile kuuluu mielestäni paistaa pihviksi - kypsyysaste korkeintaan medium. Eikä missään nimessä nuijia hyvää lihaa "pilalle".

Vierailija
8/9 |
04.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat haudutella, valitset tietenkin lihan, joka sen kestää. Eli ulko- tai sisäpaistia. Mureimmat lihan osat menevät pilalle (niistä tulee tosi sitkeitä), jos niitä kypsennetään liikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri näin!