Uunissa paahdetut juurekset ovat tosi herkullisia!
Kannattaa kokiella: palsternakkaa, lanttua, porkkanaa, bataattia, perunaa lohkoiksi, päälle ruokaöljyä, juoksevaa hunajaa, suolaa ja mustapippuria.
Tunniksi 200-asteiseen uuniin ja eiku syömään, sopii lisäkkeeksi mille vaan.
Kommentit (11)
Noin olen tehnyt vain uunilohkoperunoita, ei ole tullut mieleenkään käyttää muita juureksia.
voi laittaa sipulia (ja valkosipulia) mukaan. Nyt kannattaa tehdä, kun saa kotimaisia juureksia edullisesti.
2
Itse laitan enää niitä ja muutaman porkkanan miehelle sekä punasipulia. Enkä laita hunajaa, vaan valkosipulia, oliiviöljyä, mustapippuria, suolaa ja rosmariinia.
Meillä noita on syöty "aina", tosin erilailla maustettuina, yleensä vaan öljyä ja yrttejä. Opin jo lapsuudenkodissani noita syömään aika pienenä. Olen nyt 46v.
Jättäisin noista kyllä perunat, bataatit ja erityisesti sen hunajan pois. Muuten hyvä setti!
punajuurta. Fenkoli ja paprika myös hyviä paahdettuina :P
sipulia, kesäkurpitsaa ja herkkusieniä.
T: karppi
Liikaa sokeria
Vierailija - 14.04.12 01:51 (ID 14669447)
Jättäisin noista kyllä perunat, bataatit ja erityisesti sen hunajan pois. Muuten hyvä setti!
Ärsyttävää!
Terv. Ilman karppausta laiha herkuttelija
Hyvää on!