Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauheliha parasta ennen 3.12., uskaltaako paistaa ja syödä?

Vierailija
06.12.2011 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Milloin ostit?

Vierailija
2/5 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

uskalla. Lihoissa on sitäpaitsi aina viimeinen käyttöpäivä, ei parasta ennen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein makaronilaatikon kerran päivän vanhasta jauhelihasta.

Vatsatautia ei tullut, mutta jauheliha on karmean makuista.

Poikani 7v. meni huoneeseensa ja sanoi äidin makaronilaatikon haisevan pahalle.

Sanoi syövänsä vain isin tekemää laatikkoa.

Söin laatikkoa, mutta noukkisin jauhelihat pois.

Vierailija
4/5 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauheliha on kaikkein herkimmin pilaantuvaa lihaa. Se pitäisi säilyttää 0-2 asteessa kotonakin.

Vierailija
5/5 |
06.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yksi neljä