syöttekö te oikeesti noita hunaja- yms
marinoituja kanan- tai naudanriekaleita?
puistatus, hyi hyi
Kommentit (15)
Joskus ennen niitä kului paljon enemmän kuin nyt. Nykyään harvemmin.. varsinkin ne nautasuikaleet marinadissa on niin tautisen sitkeitä, että loppupäivä menee pureksiessa tai sitten soosia haudutellessa..
Se "riekale" on nimeltään suikale ja marinadin voi valmistaa itse tai ostaa valmiina.
Minä ainakin ostan broilerin fileesuikaleita, ja ihan hyviä ovat.
ja mua ärsytti noi 'mössö'kommentit.
Kun saatiin eka lapsi ja kun hän alkoi syödä tavallista ruokaa, aloin kiinnittää huomiota ruokien lisäaineettomuuteen. Täytyy myöntää, että marinoimattomasta tulee niiin paljon parempaa ruokaa, kun vaan vähän oppi maustamaan.
on se kummallinen vaalea pipanasto, mikä niistä irtoaa pannulle lillumaan?
etenkään sen jälkeen kun toimittajasisarukseni kertoi vierailustaan eräälle tehtaalle...
Yleensä ostetaan marinoimatonta, mutta jos sitä ei ole niin ostetaan marinoitua. Joku hunajamarinoitu menee wokissa ihan kivasti.
Kasvatan itse omat kanani, teurastan ja pilkon.
Ainakin tiedän mitä syön!
Ettekai te muutakaan valmislihaa osta??
En missään nimessä. Kauheaa kuraa
että suurin osa näistä yökyökyök-ihmisistä on syönyt ihan onnellisesti marinoituja lihakikkareita, ennen kuin niiden laadusta ja lisäaineista oli kohua mediassa.
kokonaista filettä ja suikaloin itse. saa isoja kunnon suikaleita ilman mitään rettua.
marinoituja fileitä käytän kyllä osittain.
että suurin osa näistä yökyökyök-ihmisistä on syönyt ihan onnellisesti marinoituja lihakikkareita, ennen kuin niiden laadusta ja lisäaineista oli kohua mediassa.
Mä en tosin ehtinyt tähän ketjuun aiemmin yökötellä, mutta en ole ikinä valmiiksi marinoituja lihakikkareita harrastanut. Ostan lihani aina marinoimattomana. Marketeista tosin on vaikea löytää lihaa ilman lisukkeita, onhan niihin naturel-lihoihin lisätty ties mitä (eli en ole vakuuttunut niidenkään laadukkuudesta ja lisäaineettomuudesta).
Itse en vain pidä valmismarinadin mausta. Mä en muutakaan syytä niiden ostamiseen keksi (paitsi että monesti ovat edullisempia), lihan maustaminen ja marinointi ovat todella yksinkertaista tehdä itsekin. Suikaleitakaan en yleensä osta, koska liha on niissä niin huonolaatuista. Yleensä siis ostan esimerkiksi kanaa kokonaisina rintafileinä tms.
kun niitä on kaupat väärällään...
Itse en koske pitkällä tikullakaan.