Ryhtyisinkö ruokabloggaajaksi?
Minua haluttaisi kauheasti aloittaa oman keittiö-/ruokablogin kirjoittaminen. En vain oikein tiedä, onko se naurettavaa muotihypetystä ja itsensä esiintuomista, vaikkakin sitä pitäisin anonyyminä. Pidän todella paljon ruoanlaitosta ja olen (ainakin omasta mielestäni) esteetikko ja kulinaristi – siis tarkoituksena olisi panostaa myös blogin ulkonäköön ja ruokien laatuun. Uskaltaisinko? Vai pursuaako netti nyt jo wanna be-ruokabloggaajia?
Kommentit (3)
Ei nyt mitään ammattilaislaatua tartte olla, muttei mitään kännykkäkameralla otettuja räpsäisyjäkään.
ihan sellainen perustallaajan ruokablogi. Noita kakkublogeja on hirvittävästi. Itse linkitän blogiini juuri näitä perusruokaan keksittyviä blogeja, niitä ei ainakaan ole liikaa.
Eli keksi oma "ala"lajisi, esim. kakut, ja bloggaa niistä hyvin mieluummin kuin sitäsuntätä huonosti.