Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi vauvalle syötettävän lihan pitää olla keitetty???

Vierailija
31.10.2010 |

Miksei sitä voi paistaa paistinpannulla? Ei ymmärrä...

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinhän oppaissa kehotetaan tekemään. Ite kyllä pannulla paistoin.

Vierailija
2/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täälläkin vauvanruoka-ketjuissa äidit kertoo kuinka ne on lisänny kasvismössön joukkoon keitettyä kanaa, jauhelihaa, kalaa.

Pitääkö mun erikseen ruveta keittämään vauvalle lihat kun itelle paistan pannussa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee ylimäääräistä rasvaa ja niitä karsinogeenisiä (=syöpää aiheuttavia) aineita. Tietenkin haitalliset määrät on pienet, mutta vauvalle se on varmaan aivan sama onko liha keitettyä vai paistettua, joten sama kai keittää. Itse annoin enimmäkseen purkkiruokaa ja vuoden ikäisestä samaa paitettua ruokaa kuin itsekin syötiin, joten en osaa sanoa olisiko noin tarkka.

Vierailija
4/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täälläkin vauvanruoka-ketjuissa äidit kertoo kuinka ne on lisänny kasvismössön joukkoon keitettyä kanaa, jauhelihaa, kalaa.

Pitääkö mun erikseen ruveta keittämään vauvalle lihat kun itelle paistan pannussa?

Suositellaan tosiaan tuota lihojen keittämistä. Jos lihat paistetaan pannulla, niin niitä ei saisi "käristää" karsinogeenien takia. Rasvaakaan ei olisi hyvä lisätä pannulle.

Vierailija
5/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

ettei ihme jos ei syönyt.



Purkkiruuat rulaa

Vierailija
6/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistettaessa tulee sellainen "kuori" pintaa vaikka ei käristäisikään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

paistettaessa tulee sellainen "kuori" pintaa vaikka ei käristäisikään

Vierailija
8/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä sitkeäksi, jos keittää oikein.



Laitetaan mausteita (yrttejä, juureksia) sekaan ja haudutetaan hitaasti, niin tulee taatusti pehmeämpää ja mureampaa kuin pannulla paistaen! Ettehän tekän pannulla omaa ruokaanna kärvennä, paitsi pihvit. Mutta keitot, padat kastikkeet jne kunnon ruoat, ei niitä paisteta, vaan keitetään ja hyvää tulee!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

meilä ainakin vauva jo karppaa eikä tosiaan saa mitään rypsirapsiöljyjä.

Vierailija
10/10 |
31.10.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

eikä sitkeäksi, jos keittää oikein.

Laitetaan mausteita (yrttejä, juureksia) sekaan ja haudutetaan hitaasti, niin tulee taatusti pehmeämpää ja mureampaa kuin pannulla paistaen! Ettehän tekän pannulla omaa ruokaanna kärvennä, paitsi pihvit. Mutta keitot, padat kastikkeet jne kunnon ruoat, ei niitä paisteta, vaan keitetään ja hyvää tulee!

Paistetaan muuten voissa. Patalihatkin ENSIN ja sitten vasta uuniin hautumaan