Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Noni, miten sitä kananmaksaa käsitellään?

Vierailija
07.09.2010 |

Täällä oli ainakin pari kananmaksantuntijaa aiemmin...



Näyttää olevan tuollainen perhosmainen se maksa, ja välillä on jotain rämmäleitä. Otanko sen hötön pois keskeltä vai vain revin niitä kalvoja? Kuinka paljon siitä pitäisi lähteä irti?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
07.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkailen täällä, ja sit perästä luen, mitä tein väärin...

Vierailija
2/5 |
07.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksa kypsyy nopeasti ja paistaisin sen pannulla niin että ensin laittaisin pieneksi pilkottuna maksaa pannulle ja paistaisin sitten lisäisin pieneksi leikattua sipulikuutiota ja jatkaisin kunnes maksa kypsää. Lisäisin suolaa ja mustapippuria myllystä ja jos madeiraa niin pieni loraus panulle ja kippaisin koko komeuden salaattipedille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
07.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksa kypsyy nopeasti ja paistaisin sen pannulla niin että ensin laittaisin pieneksi pilkottuna maksaa pannulle ja paistaisin sitten lisäisin pieneksi leikattua sipulikuutiota ja jatkaisin kunnes maksa kypsää. Lisäisin suolaa ja mustapippuria myllystä ja jos madeiraa niin pieni loraus panulle ja kippaisin koko komeuden salaattipedille.

Vierailija
4/5 |
07.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki on syötävää, sulata "kuivaa" paloittele ja pannulle. Joo, sipulia voi kanssa laittaa, ei pakko, jos ei tykkää.

Itse käytän yrttistä-pippurisekoitusta ja soijaa ja jotain ruokakermaa. No tämä syödään tietty perunalisäkkeen kanssa. Suosittelen ihan keitettyjä. Hyvää, nam.

Vierailija
5/5 |
07.09.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein italialaisehkoa kermaista kastiketta ja joo, söihän tuota, mutta ei siitä ihan uutta lempparia tullut... Ei tosin ollut kallis kokeilu.



ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yksi kolme