Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Alkuruoka avokadosta ja katkaravuista. Löytyiskö reseptiä?

Vierailija
28.10.2009 |

Tällaisia tekisi mieli laittaa tupareihin. Ja lisäkysymys: Mistä tietää, että avokado on kypsä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
28.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen tehnyt näin



Halkaissut avocadon ja poistanut kiven, puristanut avocadon päälle sitruunaa ettei tummu, täyttänyt kolon katkaravuilla ja päälle majoneesia, koristeeksi tilliä ja sitruunaa.



Alkuruoaksi riittää puolikas/hlö. Syödään lusikalla. Lihan voi toki irroittaa greippiveitsellä jo valmiiksi.



Avocado on kypsä jos kuori joustaa ja liha sen alla tuntuu pehmeältä.



Avocadoja pitää ostaa useampi sillä koskaan ei tiedä miltä sisus näyttää ennen kuin sen avaa.



Kirkkaan vihreät avocadot ovat yleensä raakoja, kypsyeässään avocadon kuori tummuu.

Vierailija
2/2 |
28.10.2009 |
Näytä aiemmat lainaukset

paitsi että tekisin majoneesista ja katkaravuista mausteisen "mössön" avokadon päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla