Lue keskustelun säännöt.
Alkuruoka avokadosta ja katkaravuista. Löytyiskö reseptiä?
28.10.2009 |
Tällaisia tekisi mieli laittaa tupareihin. Ja lisäkysymys: Mistä tietää, että avokado on kypsä?
Kommentit (2)
paitsi että tekisin majoneesista ja katkaravuista mausteisen "mössön" avokadon päälle.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itse olen tehnyt näin
Halkaissut avocadon ja poistanut kiven, puristanut avocadon päälle sitruunaa ettei tummu, täyttänyt kolon katkaravuilla ja päälle majoneesia, koristeeksi tilliä ja sitruunaa.
Alkuruoaksi riittää puolikas/hlö. Syödään lusikalla. Lihan voi toki irroittaa greippiveitsellä jo valmiiksi.
Avocado on kypsä jos kuori joustaa ja liha sen alla tuntuu pehmeältä.
Avocadoja pitää ostaa useampi sillä koskaan ei tiedä miltä sisus näyttää ennen kuin sen avaa.
Kirkkaan vihreät avocadot ovat yleensä raakoja, kypsyeässään avocadon kuori tummuu.